Найбільше шукають IT Development: на одну ІТ-вакансію у війську претендують 86 кандидатів

  • 16 июля, 09:00
  • 3657
  • 0

На одну ІТ-вакансію у війську зазвичай претендують 86 кандидатів — це порахувала рекрутингова агенція Lobby X для DOU: з початку повномасштабного вторгнення агенція опублікувала 318 таких вакансій на своїй платформі, на них отримали 27 200 відгуків.

Найпопулярнішою категорією стала IT Development — 115 вакансій. Друге, третє та четверте місця займають IT Support & Security (59 вакансій), IT Management & Project Management (32 вакансії) та Data & Analytics (25 вакансій) відповідно.

Нині на платформі понад 92 актуальні ІТ-вакансії в Силах оборони. Ця категорія залишається на другому місці за популярністю серед людей, що відгукуються. Перше місце займає «Штабна робота».

  1. Нагадаємо, у листопаді торік Міністерство оборони України розпочало проєкт з рекрутингу до Збройних сил України. Першим партнером стала платформи Lobby X.
  2. За майже два місяці через платформи Work.ua, Lobby X, Robota.ua та «OLX Робота» отримали майже 37 500 відгуків на військові вакансії. 
  3. Станом на 31 березня рекрутингові платформи отримали майже 146 тисяч відгуків на вакансії до Сил оборони. 

Також нещодавно, Міністерство оборони запустили сайт для пошуку вакансій у війську, він називається «Будь собою». На сайті можна обрати конкретне військо, спеціальність, звання чи умови. Втім, умову там дозволили вибрати тільки одну — переведення.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий