Nearby Sharing: Google створив власний AirDrop для Android

  • 26 января, 11:41
  • 4034
  • 0

AirDrop від Apple – надзвичайно корисна функціональність, яка працює в межах екосистеми компанії. Однак, вже зараз інші відомі компанії створюють свої власні аналоги.

Зокрема, Xiaomi, OPPO та vivo представили свою систему бездротової передачі файлів. Вона працюватиме на пристроях цих компаній, а в подальшому долучаться й інші компанії. Також відомо, що Samsung розробляє свою систему передачі – Quick Share. І ось тепер, знайшлися докази ситеми від Google – Fast Share, яка була перейменована у Nearby Sharing

Nearby Sharing: Google створив власний AirDrop для Android

У відео відбувається тестування бездротової передачі файлів між Google Pixel 2 XL та Google Pixel 4, які працюють на Android 10. Але як вдалось з’ясувати, це також працює між Google Pixel 2 XL та OnePlus 7T Pro. Таким чином, припускається, що ця функція повинна бути загальнодоступною для пристроїв Android з попередньо встановленою службою Google Play.

Всі передачі файлів відбувалися досить швидко, тому що Nearby Sharing використовує Wi-Fi для передачі файлів. Google Nearby Sharing може виявитися кращою через свою універсальність на пристроях Android, на відміну від локальних рішень інших компаній. Але тільки згодом ми дізнаємось чи це дійсно буде так.


Теги: Google Android
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все