Нова віха в листуванні. Google раптово розкрила дату появи нової важливої функції на iPhone

  • 1 апреля, 09:56
  • 3809
  • 0

Google анонсувала, що Apple збирається розгорнути підтримку RCS у своїх смартфонах цієї осені. Це надасть обмін повідомленнями між користувачами iPhone та Android широкий спектр функцій у стилі iMessage.

Цього тижня Google оновила розділ на сторінці Google Messages. У ньому, зокрема, йшлося про те, що Apple має намір розгорнути підтримку Rich Communication Services (RCS) для iPhone цієї осені, повідомляють 9to5Google і TechCrunch. Це означає, що виробник iPhone, ймовірно, розширить підтримку RCS у майбутньому оновленні iOS 18.

На сторінці міститься докладна інформація про переваги RCS. В одному з розділів під заголовком "Найкращий обмін повідомленнями для всіх" було зазначено, що RCS "незабаром з'явиться для iOS".

«Apple оголосила, що запровадить RCS восени 2024 року. Як тільки це станеться, це означатиме найкращий досвід обміну повідомленнями для всіх», — йшлося в описі.

Наразі ця інформація не відображається на сторінці, проте вона досі залишається у вихідному коді сторінки.

Як писав NV Техно, у листопаді минулого року Apple підтвердила, що працює над додаванням підтримки RCS у свої смартфони протягом 2024 року. Google тривалий час наполягала, щоб Apple надала підтримку RCS на iPhone. Поява RCS надасть обміну повідомленнями між користувачами iPhone та Android широкий спектр функцій у стилі месенджера від Apple iMessage: повідомлення про прочитання повідомлення, індикатор набору тексту співрозмовником, передача фото та відео високої якості тощо.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все