Нове джерело доходу для YouTube: онлайн-ігри для мобільних і десктопних пристроїв

  • 26 июня, 11:27
  • 3731
  • 1

Згідно з новим повідомленням Wall Street Journal, компанія Google розглядає онлайн-ігри як нове можливе джерело доходу для YouTube. 

Повідомляється, що платформа відеохостингу запросила працівників протестувати новий продукт Playables. Який надає користувачам доступ до онлайн-ігор прямо на самому YouTube. Судячи з усього, ігри будуть доступні, як на мобільних, так і на настільних комп’ютерах.

Новий продукт Playables на платформі YouTube дозволить користувачам грати в онлайн-ігри безпосередньо на сайті YouTube, використовуючи веб-браузер або мобільний додаток на пристроях з операційними системами Android або iOS. Наразі доступно лише кілька ігор для тестування, зокрема аркадна гра з рекламною підтримкою під назвою Stack Bounce, в якій гравцям потрібно розбивати шари цегли за допомогою м'яча, що відскакує.

Згідно інформації, YouTube вже отримує прибуток від прямих трансляцій ігор, але новий продукт Playables дозволить платформі отримувати ще більше прибутку від ігрової індустрії в умовах зниження рекламних витрат. YouTube має значну аудиторію, що регулярно відвідує їхній сайт, тому привернення уваги до нового продукту не буде складністю.

Варто відзначити, що хоча Google не зміг успішно розвинути свій ігровий потоковий сервіс Stadia і закрив його, новий продукт Playables на YouTube є окремим проектом, який використовує популярність самої платформи для впровадження ігрового елементу та отримання доходу. Playables подібний до ігрового продукту Netflix, який надає своїм платним користувачам доступ до казуальних ігор на мобільних пристроях.  


Теги: Google youtube game
1 комментарий
Сортировка:
Добавить комментарий
Helen Barton
Helen Barton 2023, 25 августа, 19:47
0

Дякую Вам!