Іноземці шахраювали, оплачуючи YouTube Premium за дешевим українським тарифом. Цьому вже поклали край

  • 25 июня, 09:27
  • 3766
  • 0

Google закриває лазівку, яка дозволяла користувачам оформлювати передплату на YouTube Premium через VPN і платити за послугу за меншим тарифом. Популярною країною для подорожей за передплатою була Україна, де послуга коштує менше $3 на місяць.

Деякі користувачі відеоплатформи використовували VPN, щоб придбати YouTube Premium за нижчою ціною. Але тепер, схоже, Google припиняє дію таких підписок та скасовує їх. Про це свідчать численні повідомлення Reddit, пише Android Authority.

Як відомо, YouTube пропонує різні тарифи для певних ринків, щоб краще відповідати купівельній спроможності місцевої валюти та відповідати очікуванням місцевих споживачів. Багато людей використовують VPN, щоб приховати свою країну походження та скористатися перевагами регіональних цін YouTube Premium. Наприклад, однією з найпопулярніших країн для оформлення дешевих підписок є Україна, де передплата коштує 99 гривень на місяць (близько 2,44 долара). Для порівняння, у США передплата обійдеться в 13,99 долара.

Цього тижня багато користувачів, які оформляли передплату обхідним шляхом, зіткнулися з блокуванням. Деяким із них, які пояснювали нестикування переїздом, у підтримці порадили зареєструватися за допомогою місцевої картки та реальної адреси проживання, що неминуче призведе до підвищення ціни.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий