Обрано український стартап, який буде конкурувати у США за приз в розмірі $1 000 000

  • 22 сентября, 14:30
  • 3782
  • 0

Стартап A.D.A.M. здобув перемогу на Startup World Cup Ukraine 2023 та вирішив представляти Україну на великому фіналі конкурсу, запланованому на 1 грудня у Сан-Франциско.

A.D.A.M. спеціалізується у сфері 3D-біодруку та розробляє систему для виготовлення медичних пристроїв для кісткових імплантатів. Конкурс також включав ще дев'ять команд-учасниць.

Переможця Startup World Cup Ukraine визначали вже в журі, до якого увійшли представники стартап-спільноти, консалтингових фірм, венчурних фондів та українських ЗМІ. Виступи оцінювалися за п'ятнадцятьма критеріями, серед яких важливість ідеї, цільова аудиторія та конкурентні переваги. Всі десять презентацій були також оцінені головним експертом Startup World Cup, Біллом Райхертом. Він відзначив високий рівень організації українського регіонального відбору та високу якість стартапів.

"Декілька тижнів тому я переглянув 240 пітчів від інших акселераторів Кремнієвої долини, і українська група значно група набагато перевершує їхні",-Білл Райхерт

Український конкурс SWC вже третій рік поспіль організовується бізнес-інкубатором Ukrainian Future. У великому фіналі в Сан-Франциско зійдуться переможці з 60 регіональних змагань.



Теги: стартап
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все