Оновлений чат-бот з ШІ від Google тепер працює по всьому світу. Щоправда, розуміє лише англійську

  • 19 февраля, 06:05
  • 3758
  • 0

Чат-бот із штучним інтелектом Gemini (до ребрендингу — Bard) від Google у форматі програми для iOS та Android тепер доступний за межами США.

Мобільний доступ до англомовної версії чат-бота почали отримувати користувачі по всьому світу. Очікується, що розгортання триватиме кілька днів.

«Оновлення Gemini для мобільних пристроїв: почалося впровадження англійською мовою в інших країнах, яке триватиме протягом кількох днів. … На черзі підтримка японської та корейської мов, а невдовзі й інших мов/країн. Також працюємо над кількома виправленнями моделі. Залишайтеся на зв'язку», - оголосив у X (Twitter) керівник проекту Gemini Джек Кравчик.

Нагадаємо, раніше цього місяця Google випустила оновлену версію свого чат-бота Bard із покращеною моделлю штучного інтелекту Gemini Ultra. Сам чат-бот був перейменований з Bard на Gemini. У той же час було запущено спеціальну програму Google Gemini для Android і оновлено програму Google для iOS, щоб користувачі мали доступ до чат-боту з мобільних пристроїв. Спочатку програми були розгорнуті для англомовних користувачів Сполучених Штатів Америки.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий