OpenAI запустила магазин чат-ботів та нову передплату на ChatGPT. Її сайти цього не витримали

  • 12 января, 14:23
  • 3799
  • 0

OpenAI, розробник чат-бота ChatGPT, запустила маркетплейс для продажу чат-ботів із штучним інтелектом GPT Store. Наплив користувачів призвів до навантаження сайтів компанії.

Після тривалої затримки OpenAI розгорнула проект GPT Store, який дозволяє користувачам продавати та розповсюджувати чат-боти, налаштовані ними самостійно.

OpenAI заявляє, що у першому кварталі 2024 року також з'явиться програма отримання прибутків для творців. Першими гроші за свої моделі GPT отримуватимуть автори зі Сполучених Штатів Америки. Умови монетизації поки що не розкривають.

Крім цього, було запущено нову передплату на ChatGPT — ChatGPT Team. ChatGPT Team коштує 30 доларів США за щомісячну оплату або 25 доларів на місяць у річному пакеті. Вона пропонує доступ до новітньої GPT-4 з великим контекстним вікном (32 000 токенів) для більш довгих запитів, останньої моделі DALLE 3 для створення зображень. Також надає доступ до робочого середовища, зокрема консолі адміністрування. Члени групової підписки можуть створювати власні GPT та ділитися ними всередині команди. OpenAI також обіцяє передплатникам ранній доступ до нових функцій та удосконалень, але не розкриває деталі.

Відразу після того, як було оголошено про запуск GPT Store, користувачі почали повідомляти про проблеми з доступом до сайтів компанії. Downdetector фіксував повідомлення про збої з 5 до 13 години за київським часом. На сторінці підтримки OpenAI назвали інцидент «погіршенням якості обслуговування» та повідомили про вирішення проблеми. Причину збоїв озвучено не було.

Напомним, 6 ноября OpenAI на своей первой конференции разработчиков объявила, что пользователи смогут начать создавать собственные версии ChatGPT без необходимости изучать кодирование и зарабатывать на этом. Запуск маркетплейса должен был состояться в декабре, однако OpenAI перенесла запуск проекта GPT Store на фоне нестабильной ситуации в руководстве компании.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все