Підвищить продуктивність. Сем Альтман назвав 3 галузі, для яких ШІ буде найбільш корисним

  • 24 января, 17:59
  • 3750
  • 0

Під час нещодавнього епізоду Unconfuse Me, подкасту Білла Гейтса, Альтман поділився своїм баченням використання ШІ. Його слова передає CNBC.

Альтман зазначив, що сучасні системи ШІ «безумовно не можуть виконувати цю роботу» за людину. Але в цих трьох галузях працівники можуть отримати вигоду від використання чат-бота.

Програмування

За словами Альтмана, ChatGPT може значно підвищити продуктивність програмістів. До прикладу, він знадобиться для перевірки написаного коду на наявність помилок, написання тестів або ж для генерування коду.

Зазначимо, що тут ідеться саме про допомогу. Адже чат-бот часто помиляєтьчя, тому спеціалістам потрібно перевіряти всі його відповіді.

Також бізнесмен вважає, що використання ШІ не лише збільшить продуктивність, а й дасть працівникам більше вільного часу.

Освіта

Очільник OpenAI поділився, що ChatGPT може значно полегшити життя працівникам у сфері освіти. Наразі системи ШІ можуть допомогти вчителям розробити навчальний план або персоналізовані плани уроків. Вони також можуть заощадити час вчителів, виконуючи за них різні адміністративні завдання, як-от надсилання нагадувань.

До речі, Гейтс також переконаний, що ШІ значно вплине на розвиток освіти. Зокрема, зробить репетиторство більш доступним для учнів.

Охорона здоровʼя

Третя галузь, яку назвав Альтман, це охорона здоровʼя. За його словами, технологія в цьому напрямі ще розвивається, але в майбутньому вона справді може допомогти. Він погодився з думкою Гейтса про те, що ШІ знадобиться для розвʼязання медичних проблем, від яких страждають найбідніші, зокрема йдеться про малярію.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий