Показали Telegram-бота для нардепів: Що він вміє

  • 27 августа, 10:38
  • 4050
  • 0

Про це повідомив експерт з питань штучного інтелекту Українського інституту майбутнього Антон Семенов під час презентації електронного помічника – чат–бота народних депутатів Верховної Ради нового скликання, інформує Depo.ua.

Спільно з IT-правлінням Верховної Ради за підтримки Інституту майбутнього розробили електронного помічника народного депутата України. Цей помічник розроблений на базі месенджера Telegram.

"Цей бот створений для того, щоб допомагати народним депутатам скорочувати їхній час, який вони витрачають на пошук тих чи інших документів, для того, щоб він (бот – ред.) міг відповідати на безліч запитань, які містяться в спеціалізованих базах даних Верховної Ради, довідниках. Бот вже наразі може допомогти депутату підказати як правильно оформити своїх помічників, які для цього документи необхідні, куди звертатися. Бот може показати, які зали доступні для засідань, які зали відносяться до яких комітетів, щоб народний депутат міг швидко зорієнтуватися", – розповів експерт.

Бот може розповісти своїм користувачам про законотворчість і діяльність, а саме надати документи щодо регламенту ВР, описати термінологію, підказати, як правильно працювати депутату з системою електронного засідання.

"Так само бот може надати дуже багато корисної інформації, яка пов'язана з нормативними актами, щодо розкладу пленарних засідань, з розкладом засідань комітетів, багато посилань на державні реєстри, на відкриті дані", – наголосив Семенов.

Також відомо, що бот також добре орієнтується в телефонних довідниках Верховної Ради, службові номери.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все