Покажуть ШІ і не тільки. Apple визначилася з датою великої конференції WWDC

  • 27 марта, 14:00
  • 3705
  • 0

Apple оголосила, що її Всесвітня конференція розробників (WWDC) цього року триватиме з 10 до 14 червня.

Цього року WWDC розпочнеться з основної доповіді 10 червня. Його можна буде переглянути онлайн (у додатку Apple Developer, на веб-сайті Apple Developer та YouTube). У центрі уваги, як повідомляє Apple, будуть останні досягнення iOS, iPadOS, macOS, watchOS, tvOS і visionOS. Йтиметься також про майбутні оновлення операційних систем компанії.

Оновлення iOS 18, яке, як очікується, представлять на конференції, називали найбільшим в історії. Повідомлялося, що операційна система набуде інноваційних функцій штучного інтелекту. Останні звіти інсайдера Марка Гурмана з Bloomberg показують, що можуть бути додані як розроблені Apple функції, призначені для «закулісних» завдань, так і чат-боти зі штучним інтелектом від сторонніх виробників: Google, OpenAI, Anthropic або Baidu у Китаї. Також прогнозують, що Apple потенційно може навіть відкрити свою екосистему для всіх розробників ШІ для глибокої інтеграції моделей у свої пристрої.

За чутками, Apple також може представити на конференції дві нові моделі AirPods – нову версію AirPods другого покоління та AirPods Max із USB-C. Минулого року компанія показала на WWDC свою гарнітуру віртуальної та доповненої реальності Vision Pro, продемонструвала оновлений Mac Pro з чіпом M2 Ultra і таке інше.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все