Помилка, що відбулася в дата-центрі в Сінгапурі, призвела до недоступності сервісів Meta

  • 16 октября, 18:26
  • 3825
  • 0

У суботу, 14 жовтня, сталася помилка в дата-центрі Equinix в Сінгапурі, яка викликала зупинку банківських послуг і сервісів Meta по всьому світу, за інформацією, що надійшла від Data Center Dynamics. Збій спричинив підвищення температури в центрі обробки даних через технічну неполадку. Наразі Equinix активно проводить розслідування цього інциденту та співпрацює з регулюючими органами.

Спровокований збоєм в дата-центрі Equinix, вплив стосувався діяльності численних сервісів, які залежать від його інфраструктури. Зокрема, цей інцидент спричинив вимкнення банківських сервісів найбільших у Сінгапурі банків - DBS та Citibank. Також, відмови в роботі були помічені у різних країнах, включаючи Індію, Південну Африку, Камбоджу, Індонезію, Шрі-Ланку, Об'єднані Арабські Емірати, Мальдіви та Філіппіни.

Численні користувачі стикалися з проблемами в доступі до своїх облікових записів в соціальних мережах Facebook, Instagram і Whatsapp.

Фахівці вказують на важливість центрів обробки даних (ЦОД) у нашому повсякденному житті і застерігають, що організації мають постійно аналізувати і піддавати оцінці точки можливих відмов та приймати відповідні заходи для зменшення таких ризиків.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий