Постраждалі від війни українки можуть пройти безкоштовні IT-курси

  • 30 января, 12:01
  • 3843
  • 0

Некомерційна організація Czechitas пропонує українським жінкам безкоштовні курси з програмування, IT підтримки, цифрового маркетингу, електронної комерції та багато іншого. 

Czechitas є спільнотою, яка долає гендерний розрив у цифрових навичках за допомогою ІТ-курсів, адже більшість задіяних у цій сфері — чоловіки. Тому організація займається тим, що навчає жінок у сфері ІТ, для того, щоб вони отримали роботу за цим напрямком.

Зазвичай курси з IT є платними, проте Czechitas пропонує українкам навчатися безкоштовно. Жінки, які рятувалися від повномасштабного вторгнення Росії можуть зареєструватися на онлайн курси.

Наразі організація пропонує безкоштовне самостійне навчання за темами IT підтримка та Цифровий маркетинг та електронна комерція, доступних на платформі Coursera.

Зареєструватися на обидва курси можна за посиланням.

Про курси IT підтримка та Цифровий маркетинг та електронна комерція

  1. навчатися можуть українки, які постраждали від російської агресії (втратили роботу або будь-яким іншим чином погіршились умови праці);
  2. не обовʼязково мати візу тимчасового захисту для доступу до навчальних матеріалів;
  3. курси спеціально переклали українською, але також можна навчатися англійською;
  4. доступ до навчальних матеріалів зберігається до кінця серпня 2023 року;
  5. по закінченню навчання всі, хто пройшов усі складові курсів, отримають сертифікат Google.

Безкоштовні курси проходять в рамках програми INCO ACADEMY – Work In Tech. На підтримку постраждалих від війни українців організація INCO отримала від Google.org грант у розмірі понад 3 000 000 євро, щоб надати 5 000 людям можливість безкоштовно навчатися в онлайн-середовищі Google Coursera. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все