Працівники продуктивніші на 18% , коли працюють в офісі

  • 17 августа, 05:18
  • 3725
  • 0

Фахівці Національного бюро економічних досліджень США прийшли до висновку, що працівники, які працюють з дому, часто виявляють меншу продуктивність порівняно з тими, хто працює в офісі, повідомляє Business Insider.

Дослідники провели дослідження серед фахівців з введення даних у місті Ченнаї на півдні Індії. Серед цих спеціалістів були як ті, що працюють в офісі, так і ті, хто виконує роботу віддалено. Для отримання даних, протягом кожних 15 хвилин вбудована камера ноутбука фіксувала активність працівників, щоб переконатися, що вони на той момент зайняті роботою.

Аналізуючи отримані відеозаписи, дослідники виміряли кількість правильних записів, зроблених за хвилину, в якості головного показника, який називається "чиста швидкість". В результаті було встановлено, що особи, які працюють з дому, мали на близько 18% меншу "чисту швидкість", ніж їхні колеги, які працюють в офісі.

Працівникам дані не сподобались, тому вони сприйняли їх скептично.  Стверджуючи, що  отримані результати є вигідними для роботодавців, які намагаються залучити працівників назад до офісних робочих місць після закінчення пандемії, але стикаються зі спротивом. Наприклад, в травні компанія Amazon зазначила, що співробітники повинні відвідувати офіс тричі на тиждень, але це викликало масові протести серед її співробітників.

Навіть Google намагається примусити співробітників повернутися до офісів. Однак недавно компанія запровадила акцію "літньої спеціальної пропозиції", яка надає знижку на проживання в готелі на її кампусі. Це намагається полегшити перехід на гібридний режим роботи. 


Теги: робота
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все