Привіт Reddit. У Twitter з'явиться рейтингування реплаїв і кнопка «не лайк»

  • 15 июля, 09:01
  • 3715
  • 0

X (Twitter) продовжує розробку функції голосування коментарів на платформі. На основі співвідношення лайків та «не лайків» створюватиметься рейтинг реплаїв.

Елементи коду, знайдені в останній версії програми X для iOS, показують нову кнопку, яка відображається як піктограма розбитого серця поруч із кнопкою у вигляді серця, яка давно є на X. Також є прямі згадки функції голосувати проти.

На скріншотах, опублікованих інженером Аароном Перрісом X, видно, як виглядає нова кнопка. Окрім цього, інженери знайшли у коді рядки тексту, які запитують користувача «Ви хочете проголосувати проти цієї посади?» або просто вказують, що це можна зробити.

Останні тести показали, що X розглядає не лише можливість голосування проти відповідей, а й можливість рейтингування реплаїв за кількістю лайків та «не лайків» (коментарі з поганою оцінкою можуть відображатися наприкінці ланцюжка).

Поки що незрозуміло, чи буде рейтингування доступне лише для відповідей, чи також «не лайк» можна буде ставити постам. Тестування неоголошеної функції, проведене інженерами, показало, що поки що «не лайки» доступні лише для реплаїв.

Це не єдина зміна, яка X вносить у свою систему реакцію посади. Нещодавно платформа почала приховувати інформацію про те, під якими постами користувачі ставлять лайки. Також повідомлялося, що для того, щоб лайкнути пост, доведеться свайпати, а не натискати кнопки.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий