Прийдеться платити. Покращена версія чат-бота з ІІ від Google буде доступна за підпискою

  • 8 января, 15:29
  • 3770
  • 0

Google готується до запуску найкращої версії свого чат-бота зі штучним інтелектом Bard Advanced, заснованої на великій мовній моделі Gemini Ultra. Доступ до неї, мабуть, буде платним.

Розробники виявили у публічно доступному коді на веб-сайті Bard інформацію про те, що Bard Advanced, ймовірно, буде доступна безкоштовно лише протягом трьох місяців. Після цього, ймовірно, необхідно мати передплату, яка отримає назву Google One, пише Engadget.

Якщо Google все ж таки зробить підписку на Bard Advanced, це буде перша спроба компанії стягнути плату за використання її чат-бота зі штучним інтелектом.

ChatGPT від конкурента компанії OpenAI на базі старої моделі GPT-3,5 доступний безкоштовно. Але найновіша GPT-4 пропонується за підпискою вартістю 20 доларів на місяць ChatGPT Plus, яка була запущена у лютому 2023 року.

Google вперше анонсувала Bard Advanced у грудні 2023 року – разом із презентацією мультимодальної моделі штучного інтелекту Gemini у трьох версіях – Ultra, Pro та Nano.

Було оголошено, що програму тестування нової версії чат-бота буде запущено на початку 2024 року. У Google стверджували, що чат-бот завдяки Gemini Ultra почне не тільки розуміти, а й вміти взаємодіяти з різними типами інформації, включаючи текст, зображення, аудіо, відео, отримає мультимодальні можливості для міркування тощо.


Теги: Google bard
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий