Проект Twinder. Маск готує масштабний редизайн X — лайки та репости замінять свайпи

  • 6 июля, 11:55
  • 3713
  • 0

У соцмережі Ілона Маск X (Twitter) зникнуть кнопки для лайків, написання повідомлень та репла. Натомість користувачам доведеться гортати ліворуч і праворуч по публікації — просто як у додатках для знайомств.

Ще одна велика зміна очікує на X. Соцмережа планує змінити спосіб відображення контенту в стрічках користувачів, видаливши кнопки взаємодії з публікацій. Це означає, що кнопки репостів (він же ретвіт), лайків та відповідей більше не відображатимуться в кожній окремій публікації у стрічці користувачів. Разом з видаленням кнопок з кожного окремого посту також буде видалена інформація про репост, кількість лайків та відповідей. Єдиним видимим показником публікації у стрічці буде кількість переглядів, яка буде переміщена у верхній правий кут публікації.

Замість натискання кнопок, користувачам пропонують проводити пальцем вліво або вправо з публікації, щоб поставити лайк або відповісти. Можна також торкнутися публікації, щоб відкрити меню з додатковими параметрами.

Майбутню зміну дизайну X вперше виявив дослідник Аарон Перріс із MacRumors. Власник X Ілон Маск підтвердив ці нововведення.

"Це чудово. Просто проведіть пальцем ліворуч, щоб поставити лайк, і праворуч, щоб відповісти», — написав він під повідомленням, у якому критикують зміни дизайну.

Маск також підтвердив, що якщо новий дизайн не спрацює, то все повернуть як було.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий