Reddit впроваджує систему оплати для авторів постів

  • 28 сентября, 09:20
  • 3798
  • 0

Reddit оголосив про введення Contributor Program, яка дозволить авторам постів отримувати компенсацію за свої публікації. 

"Після реєстрації в програмі, користувачі Reddit отримуватимуть щомісячні виплати. Заробіток реддітора обчислюється на основі кількості карми та золота, отриманого за їхній внесок", повідомили на сайті Reddit.

На даний момент програма доступна лише користувачам з Сполучених Штатів. Ця нова система рекламується як спосіб заробляти гроші завдяки накопиченню балів карми або загальній кількості отриманих голосів за публікації або коментарі від спільноти. Проте дійсно великий вплив на потенційні виплати має кількість отриманого "золота", вказує ресурс PCMag.

Reddit переглянув систему отримання "золота" - валюти для винагороди за популярні пости. Тепер усі користувачі можуть купувати золоті монети, а не лише передплатники Reddit Premium. Вартість однієї золотої монети становить $1,99, а за 25 монет доведеться заплатити $49.

Загальний прибуток від продажу монет буде використаний для винагороди учасників програми Contributor Program. Якщо користувач набрав від 100 до 4999 балів карми протягом останніх 12 місяців, він може заробити $0,90 за кожну золоту монету, яку отримує внаслідок своїх публікацій щомісяця. Якщо ж кількість балів карми становить 5000 або більше, то винагорода складатиме $1 за кожну монету.

Для участі в програмі, користувачам необхідно успішно пройти "процес верифікації", надавши певну особисту інформацію, яка може включати ім'я, дату народження та, за бажанням Reddit, державний ідентифікатор. Крім того, вони повинні надати номер соціального страхування або індивідуальний ідентифікаційний номер платника податків, щоб отримувати виплати через платіжний сервіс Stripe, який використовується Reddit.

Доступ до програми мають акаунти з "позитивною репутацією", які ніколи не порушували правила платформи. Публікації, розміщені в спільнотах "Небезпечно для роботи" або ті, які містять порнографію, також не підлягатимуть виплатам.


Теги: reddit
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи