Роботи та штучний інтелект: як змінюватиметься хід воїн

  • 2 июля, 17:24
  • 3750
  • 0

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США, Марк Міллі, оголосив про наміри Збройних сил США розробити нову доктрину для довгострокової модернізації, яка включатиме в себе використання штучного інтелекту та квантових обчислень. 

Генерал Міллі наголосив, що одним з пріоритетних завдань Сполучених Штатів є оптимізація технологій, зокрема штучного інтелекту, з метою покращення ефективності військових операцій. Він зазначив, що ці заходи не спрямовані на активне ведення війни, а на здатність стримувати можливі конфлікти з великими державами.

Сполучені Штати визнають важливість оптимізації технологій, зокрема штучного інтелекту, для поліпшення результативності військових операцій. Він пояснив, що ці кроки спрямовані на зміцнення обороноздатності та запобігання можливим конфліктам з великими державами, а не на активне проведення воєнних дій.

Він висловив впевненість, що протягом найближчих 10-15 років близько третини найсучасніших збройних сил у світі будуть роботизовані.

Зокрема, робототехніка буде відігравати все більш значну роль у безпілотних апаратах - як повітряних, так і морських та наземних. Генерал нагадав, що вже сьогодні вони стають важливими складовими частинами практично будь-якої армії.


Теги: робот ai ші
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все