Росте як на дріжджах. OpenAI подвоїла стан завдяки ChatGPT

  • 14 июня, 10:36
  • 4539
  • 0

Річний дохід OpenAI збільшився більш ніж удвічі до 3,4 мільярда доларів. Більшість цих грошей принесла версія ChatGPT за підпискою.

OpenAI не розкриває, скільки насправді заробляє. Проте нещодавно генеральний директор Сем Альтман повідомив співробітників, що річний дохід компанії зріс до 3,4 мільярда доларів за останні півроку. Це вдвічі більше 1,6 мільярда доларів, які компанія показала минулого року, і більш ніж у 3 рази більше, ніж 1 мільярд, який фіксували позаминулого року, пише The Information.

Більшість цього доходу принесла версія ChatGPT за підпискою, яка коштує не менше 20 доларів на місяць для звичайних користувачів і ще дорожче для корпоративних клієнтів. Ще близько 200 мільйонів доларів компанія щороку одержує від Microsoft.

Представник OpenAI, коментуючи звіт The Information, заявив, що фінансові дані були "неточними". Проте він не пояснив, що саме було неточним.

Раніше цього тижня Apple оголосила про партнерство із OpenAI. Компанія планує підключити ChatGPT безпосередньо до своїх операційних систем для iPhone, iPad та Mac, Фінансові умови цієї угоди поки що невідомі.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий