Росіян відключать від інтернету

  • 3 мая, 06:03
  • 4333
  • 0

1 листопада жителі РФ опиняться в інформаційній печері. Їх відключать від світової мережі Інтернет. Відповідний законопроект Держдума прийняла в остаточному читанні.

Головна мета Володимира Путіна — якнайдовше бути при владі. Йому треба законсервувати систему, щоб звести до мінімуму зовнішні впливи — технологічні та ідеологічні. Спец­операція "Кому не подобається — валіть!" завершується. Настає час остаточної мутації країни в ГУЛАГ.

Путін узяв курс на реставрацію Радянського Союзу. Для цього йому необхідно запустити процес приєднання України і Білорусі. Поглинання "споконвічних братніх територій", із погляду кремлівських стратегів, можливе різними способами: від втручання у вибори з використанням провокацій і терактів до гібридного вторгнення.

З огляду на негативне сприйняття Росії на міжнародній арені й посилення санкцій, на захоп­лення територій у Путіна є від одного до трьох років. Кремль нещадно "віджимає" у населення фінансові ресурси. Протестів не боїться. Росгвардія сита і готова до відсічі. Та й мізки росіян продовжує прасувати пропаганда. Вселяє думку про нікчемність опору, страх перед режимом і ненависть до вигаданих ворогів.

Психологічне відчуття у населення вірне: Росія знаходиться під загрозою окупації. Ось тільки окупує її не Захід, а власний бандитський олігархат. Усі ресурси буде зосереджено "нагорі", і розподілятимуть їх з урахуванням стратегічних інтересів.

Головне приниження для Путіна, що його Імперію зла ніхто у світі не сприймає серйозно. Це факт: частка Росії у світовому ВВП близько 3%. Але терорист Путін бачить перспективи могутності в іншому: в здатності розхитати ситуацію будь-де на планеті.

Підвищуючи ставки в ядерній партії, президент РФ може піти на ризик зіткнення з НАТО. Йому необхідно взяти реванш за поразку в холодній війні. Заради цього може розв'язати локальну гарячу. Ціна питання: мільйони життів європейців — на території України або країн Балтії. Європейцям є що втрачати. Вони звикли до розміреного і ситого життя. А росіянам втрачати нічого. Вони загрузли в страху та злиднях. Жахливий із погляду вільної людини вибір "Імперія зла чи Рай" для них зрозумілий і прийнятний.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи