Розпочався запис на безкоштовну освітню програму для жінок, що прагнуть створити власний IT-бізнес We.brave

  • 24 июля, 17:20
  • 3734
  • 0

Український технологічний університет SET University у партнерстві із провідною екосистемою для розвитку EdTech-проектів SuperCharger Ventures запускають пре-акселераційну програму We.brave. Програма розроблена для жінок, що прагнуть створити власний IT-бізнес. Взяти участь може будь-яка українка зі знанням англійської,  при цьому досвід в IT чи наявність чітко сформованої ідеї не є обов’язковими для участі у програмі. Прийом заявок на участь вже відкритий і триватиме до 13 серпня, а навчання розпочнеться 20 серпня.

Програма складатиметься з двох етапів. Перший етап сформований так, щоб допомогти учасницям отримати усі необхідні для старту знання та фіналізувати свою ідею для побудови IT-бізнесу. Учасниці отримають доступ до освітньої платформи SuperCharger Ventures та проходитимуть навчання за програмою, яка покроково пояснює усі етапи створення IT-бізнесу. Серед тем, які розглянуть учасниці: створення, валідація та аналіз діджитал-продуктів від ідеї до пітчингу, фандрейзинг та залучення інвестицій, ключові продуктові метрики та фінмоделювання, побудова бренду та піар продукту. Особливістю є адаптація програми саме під потреби жінок-підприємиць. Так, вона покриватиме і лайфстайл-теми — зокрема, як поєднувати побудову бізнесу та материнство. Окрім доступу до навчальної платформи, вже на першому етапі учасниці доєднаються до професійної міжнародної онлайн-спільноти SuperCharger Ventures, у якій зможуть поспілкуватися з підприємцями та експертами зі всього світу. Перший етап триватиме з 20-го серпня до 30-го вересня.

Другий етап програми пройде у форматі 1,5-тижневого буткемпу, під час якого учасниці зі своїми командами зможуть отримати профільні 1-to-1 консультації з досвідченими експертами сфери. На буткемп-програму потраплять авторки найсильніших проектів першого етапу. Також до другого етапу можуть доєднатися нові учасниці — за умов, якщо вони є засновницями або співзасновницями стартапів на ранньому етапі або ж 70% команди їхнього стартапу — жінки. Крім того, у межах WE.brave передбачено фінальний пітчинг, за результатами якого найбільш перспективні та пропрацьовані проєкти потраплять на міжнародний акселератор.

«SET University існує для того, щоб розвивати український технологічний сектор і збільшувати кількість продуктових IT-компаній. Щоб цього досягати, ми поєднуємо магістерські програми із більш короткотривалими ініціативами, одна з яких – We.brave. Я вірю, що завдяки проєкту We.brave десятки українок отримають необхідні знання та нетворк для створення IT-бізнесу. Програма особливо актуальна в часи війни, коли так багато жінок змушені шукати нові можливості професійного розвитку, як в Україні, так і за кордоном,» – коментує Ірина Вольницька, президентка SET University.

«SuperCharger Ventures завжди прагнули надати засновникам стартапів необхідні навички та допомогти заощадити їхній час під час запуску власних бізнесів. Ми пишаємося цією значущою співпрацею з SET University і віримо, що спільний проект підтримає нове покоління жінок-засновниць та стане поштовхом для реалізації їхніх ідей. Ми раді поділитися нашою навчальною бібліотекою, яка дасть знання про побудову стартапів та інвестиції у ментальне здоров’я для фаундерок» – каже Іран Цін, керівник програм SuperCharger Ventures.

Уся програма проходить онлайн, тож доєднатися можна з будь-якого куточку світу. Участь є безкоштовною. Більше подробиць про програму, а також заявку на участь шукайте тут


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий