Розробка «Відьмак 4» розпочнеться цього року – над грою працюють понад 400 людей

  • 2 апреля, 09:00
  • 4402
  • 0

Студія CD Projekt Red оголосила, що над четвертою частиною гри «Відьмак», кодова назва якої Polaris, працює вже 403 співробітники. Як пише GameSpot, це знаменує собою значний крок вперед у розробці проєкту, який стане початком нової трилогії у популярній серії.

На початку року співголова компанії Адам Бадовський зазначав, що планує залучити до роботи над «Відьмаком 4» близько 400 людей.

Це приблизно дві третини робочої сили CD Projekt Red, і, за словами співкерівника Міхала Новаковського, це дозволить розпочати повноцінне виробництво гри вже цього року.

На початковому етапі розробки Polaris над грою працювала лише невелика команда з 17 осіб. Більшість персоналу CD Projekt Red на той час була залучена в інших проєктах, зокрема в доповненні Phantom Liberty до Cyberpunk 2077.

Зараз 17 людей все ще працюють над підтримкою Cyberpunk 2077, а інші проєкти CD Projekt Red, такі як Orion, Sirius та Hadar, мають відповідно 47, 37 та 20 членів команди. Станом на 29 лютого 2024 року загалом 627 розробників CD Projekt Red долучені до різних ігор, сервісів та інших проєктів.

Polaris стане четвертою основною грою серії та розпочне нову трилогію. Також готується ремейк першої гри «Відьмак», метою якого є модернізація та видалення застарілих елементів.

Під час створення доповнення до гри Cyberpunk 2077 компанія CD Projekt Red удосконалила свою роботу. Вони покращили спілкування між відділами та створили гнучкі команди, які можуть швидко вирішувати проблеми під час розробки ігор.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий