Розслідування ВВС: зловмисники використовують ШІ для створення зображень про сексуальне насильство над дітьми

  • 29 июня, 19:31
  • 3811
  • 0

Згідно з розслідуванням, проведеним журналістами ВВС, було виявлено, що особи, які мають девіантну поведінку використовують штучний інтелект для створення реалістичних зображень, що відображають сексуальне насильство над дітьми. Ці зображення потім продаються на платформах обміну контентом, де доступ до них забезпечується через платну підписку.

Зловмисники використовують програму розроблену для дизайнерів і художників, з метою створення зображень, згідно зазначених описів. Розслідування журналістів ВВС виявило, що ця програма використовується для створення зображень, які відображають сексуальне насильство над дітьми, включаючи жахливі сцени зґвалтування малолітніх дітей і немовлят.

Художники, що створюють зображення сексуального насильства над дітьми, публікують свої роботи на популярній японській соціальній мережі Pixiv. Ця мережа, яка переважно використовується художниками, що працюють у жанрі манги та аніме, та знаходиться в Японії, де поширення сексуалізованих карикатур та малюнків дітей не є незаконним. Тому цей веб-сайт використовується для популяризації таких "творів" за допомогою груп і хештегів.

Кожного дня ми публікуємо новини про те, як ШІ допомагає нашому суспільству у повсякденному житті, проте не варто недооцінювати небезпеки, що можуть бути завдані штучним інтелектом. 



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий