Samsung назвав моделі, на які розширить штучний інтелект Galaxy AI

  • 23 февраля, 15:50
  • 3746
  • 0

Samsung випустить оновлення One UI 6.1, яке розширить доступ до функцій Galaxy AI на більшій кількості пристроїв. Як повідомила компанія, оновлення буде доступне з кінця березня для серій Galaxy S23, S23 FE, Fold5, Flip5 і Tab S9.

За словами президента і керівника підрозділу Mobile eXperience Business компанії Samsung Electronics Тхе Мун Ро, протягом 2024 року компанія має намір надати доступ до Galaxy AI понад 100 млн користувачам своїх смартфонів.

Користувачі зможуть:

  1. Спілкуватися без бар’єрів: функція Chat Assist перекладає повідомлення та налаштовує тон на 13 мовах; Live Translate забезпечує голосовий і текстовий переклад телефонних дзвінків; Перекладач генерує текстові переклади для спілкування в реальному часі.
  2. Підвищити продуктивність: Circle to Search від Google генерує результати пошуку за допомогою швидкого обведення об’єкта; Note Assist допомагає створювати, форматувати, підсумовувати та перекладати нотатки; Browsing Assist7 створить вичерпні резюме новинних статей; Transcript Assist розшифрує записи зустрічей та перекладе їх.
  3. Розкрити творчий потенціал: генеративне редагування дозволяє змінювати розмір, позицію та вирівнювати об’єкти на фото, а пропозиції щодо редагування дають поради щодо покращення фото.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все