Samsung представила мобільний процесор, який працюватиме із штучним інтелектом

  • 23 сентября, 11:11
  • 3908
  • 0

Samsung офіційно представила нову модель чипсету під назвою Exynos 9611. Він побудований на основі 10-нм техпроцесу і має 4 ядра Cortex A73 і максимальну тактову частоту 2,3 ГГц. Цим він схожий на свого попередника, та має збільшену потужність. За графіку відповідає Mali-G72.

Чипсет Exynos 9611

Завдяки такій потужності Користувачі зможуть виконувати ще більше завдань – від важких додатків до штучного інтелекту.

Нові алгоритми комп’ютерного зору дозволять користувачам по-новому взаємодіяти з фотоможливостями своїх смартфонів. Крім цього, новий процесор принесе деякі поліпшення в обробці зображень. Exynos 9611 може аналізувати аналогові сигнали фото і відео, а також розпізнавати об’єкти і навколишнє середовище в кадрі. Такі параметри як експозиція, баланс білого, відтінок, насиченість, контрастність, різкість теж отримають значне поліпшення, і ваші фотографії будуть більш високої якості.

Інтелектуальне визначення глибини різкості дозволить смартфонам робити портрети ще більш художніми навіть з однією камерою. Само собою, Exynos 9611 також підтримує різноманітні мультикамерні рішення – широкий, ультраширокий і телеоб’єктив.

Процесор буде поставлятися з LTE-модемом, підтримкою Bluetooth 5.0, GPS, ГЛОНАСС, BeiDou і Galileo. Даний чип вже встановлений в смартфоні Galaxy M30s, який компанія представила кілька днів тому для ринку Індії. Новинка є покращеною версією моделі M30, і отримала схожий 6,4-дюймовий Super AMOLED-дисплей з отвором-краплею під фронтальну камеру. У смартфона дві конфігурації – 4/64 ГБ і 6/128 ГБ.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все