Що відомо про вірогідного нового директора Twitter

  • 12 мая, 12:45
  • 3909
  • 0

Власник соціальної мережі Twitter, Ілон Маск, оголосив про своє відставку з поста керівника через кілька тижнів. У своєму заявленні він повідомив, що компанія вже знайшла його наступника, яким стане жінка. Маск не розкрив більше подробиць щодо цього рішення, але підтвердив, що зміни в руководстві незабаром відбудуться.

За інформацією видання Axios, новою керівницею Twitter буде Лінда Яккоріно. За даними джерела, Маск та Яккоріно вже кілька місяців вели переговори, а також виступали разом на кількох конференціях. Українській публіці її ім'я не так відоме, однак у США Яккоріно вважають ветераном комерційної команди NBCUniversal. За словами журналістів Axios, Яккоріно є одним з провідних менеджерів у сфері реклами з багатим досвідом та експертизою в цій галузі.

Експерти вважають, що Лінда Яккоріно - це вдалий вибір. За останні кілька місяців Маск відсунув від себе значну кількість колишніх рекламодавців, конфліктував з кимось особисто, іншим не сподобались зміни у політиці компанії. Проте рекламодавці є основним джерелом прибутку для Twitter, оскільки продаж синіх галочок приносить компанії значні кошти. Для Маска важливо зробити Twitter прибутковим, оскільки він позичив понад 10 мільярдів доларів для його придбання і тепер має повернути ці кошти.


Теги: twitter
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий