Щоб не було соромно. У Twitter більше не буде видно, яким постам ви ставите лайки

  • 25 мая, 09:14
  • 3825
  • 0

Користувачі X(Twitter) більше не зможуть переглянути, які твіти сподобалися іншим користувачам. Досі всі повідомлення, що сподобалися, можна було побачити у вкладці «Подобається».

X, платформа, раніше відома як Twitter, готується до чергових змін, про які, здавалося б, ніхто і не просив. За словами директора з розробки X Хаофія Вана, платформа готується зробити вкладку «Подобається», в якій можна було побачити, яким постам поставив лайки той чи інший користувач, прихований.

"Так, ми робимо лайки приватними", - сказав Ван на X у відповідь на публікацію дослідника MacRumors Аарона Перріса.

У вівторок Перріс розповів, що виявив нове налаштування у додатку X для iOS, яке дозволило приховувати відповідну вкладку.

Ван заявив, що публічні лайки «спонукають до неправильної поведінки».

«Наприклад, багато людей не хочуть лайкати контент, який може бути «гострим» через страх помсти з боку тролів або для захисту публічного іміджу. Незабаром ви зможете ставити лайки, не переймаючись тим, хто це може побачити», — написав він.

Старший інженер-програміст X Енріке Барраган пояснив, що після впровадження змін користувачі все одно зможуть бачити, кому подобаються власні публікації. Проте побачити, кому подобаються повідомлення інших користувачів, неможливо. Лічильник лайків та відповідей на повідомлення залишиться загальнодоступним.

Цілком ймовірно, що публічні лайки будуть видалені з X незабаром. У той же час існує ймовірність, що власник платформи Ілон Маск забракує це нововведення. Раніше X вже дозволила власникам підписки X Premium приховувати вкладку "Подобається" у своєму профілі.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий