ШІ від Google допомагатиме спортивним коментаторам на Олімпійських іграх у Парижі

  • 22 июля, 10:44
  • 3758
  • 0

Google впровадить штучний інтелект Gemini в трансляцію Олімпійських ігор у Парижі 2024 року для американської аудиторії, повідомляє Reuters. Це дозволить спортивним коментаторам отримувати миттєву інформацію та пояснювати правила змагань глядачам.

Google стане офіційним партнером команди США з пошуку за допомогою штучного інтелекту. Це перша подібна співпраця технологічної компанії з національним спортивним комітетом.

NBCUniversal, яка здійснює трансляцію Олімпійських ігор у США, прагне залучити до перегляду ширшу аудиторію. Зокрема, мова йде про людей, які не звикли дивитися телебачення наживо, та молоде покоління, що звикло споживати контент онлайн.

Для цього планують запустити щоденний дайджест змагань, створений за допомогою ШІ та озвучений віртуальними голосами, схожими на голоси відомих спортивних коментаторів.

Під час прямого ефіру ведучі NBCUniversal зможуть отримувати коротку інформацію від ШІ-пошуковика Google щодо певних видів спорту.

Крім того, під час Ігор комік Леслі Джонс, яка буде коментувати змагання, використовуватиме модель ШІ під назвою Gemini від Google, щоб вивчати нові види спорту та розважати глядачів.

Олімпійські ігри в Парижі розпочинаються 26 липня.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий