ШІ бути. Apple активізувала переговори з OpenAI щодо інтеграції ChatGPT в iPhone

  • 30 апреля, 14:01
  • 2195
  • 0

Apple відновила переговори щодо використання технологій штучного інтелекту від сторонніх розробників на iPhone.

OpenAI та Apple почали обговорювати умови можливої угоди та те, як функції будуть інтегровані в iOS 18, наступну операційну систему для iPhone. Цей крок означає поновлення діалогу між компаніями, який зупинився після того, як раніше цього року Apple домовилася з OpenAI про угоду, пише Bloomberg з посиланням на джерела.

Apple також продовжує переговори з Alphabet щодо ліцензування чат-бота Gemini. Apple ще не ухвалила остаточного рішення щодо партнерів, і немає гарантії, що угода буде укладена. Цілком можливо, що компанія зрештою досягне угоди як з OpenAI, так і з Google або вибере зовсім іншого постачальника.

Як писав NV Техно, наступна операційна система для iPhone включатиме кілька нових функцій на основі штучного інтелекту. Частину цих функцій буде впроваджено безпосередньо Apple. Передбачається, що обробка даних при цьому відбуватиметься на самому пристрої без залучення хмарних сховищ. У той же час компанія також шукає партнерів для створення функції чат-бота, подібної до ChatGPT від OpenAI. Повідомлялося, що в переговорах із цього приводу крім OpenAI та Google брала участь компанія Anthropic.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все