Штучний інтелект для чайників: Google випустила простий посібник про нейромережі

  • 31 марта, 09:26
  • 4109
  • 0

Нейромережі та штучний інтелект стали одними із найбільш популярних тем 2019 – 2020 років. При цьому багато користувачів досі не розуміють, що таке ШІ. На допомогу користувачам поспішила компанія Google яка спільно з Оксфордським інститутом інтернету спробувала дати 26 простих визначень штучного інтелекту.

Що відомо про новий проєкт

Новий "посібник" від Google цілком можна назвати "ШІ для чайників". Всього було створено 26 пояснювальних статей – по одній на кожну букву англійського алфавіту.

На думку авторів матеріалу, користувачі все більше цікавиться темою штучного інтелекту і нейромереж. Їх також хвилює, як вони функціонують і для чого людству ця технологія. Разом з цим в інтернеті можна знайти безліч фейкової інформації.

Команда ретельно збалансувала свій вибір по всьому спектру технічних знань, методів виробництва, варіантів використання, соціальних наслідків і етичних чинників,
– уточнили представники Google.

Детально про "посібник"

Кожна картинка являє собою графічне зображення, що супроводжується відповідним коротким поясненням. Також можна вибрати будь-яку тему окремо і дізнатися більше про питання, яке зацікавило.

Всі теми вважаються важливими для розуміння штучного інтелекту. Наприклад, буква D відповідає за набори даних; F розповість про фейки, які можуть генерувати нейромережі; Y пояснить, що яким би просунутим не був ШІ, він не здатний усвідомити всю унікальність кожної людини на планеті.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все