Штучний інтелект допоможе геймерам проходити ігри

  • 10 февраля, 11:24
  • 4156
  • 0

Голосовий помічник підкаже, яку зброю або вміння використовувати для виконання ігрової місії. Ігрові компанії вигадають нові і нові способи залучити побільше геймерів. Оригінальну розробку представила компанія Sony.

Портал PushSquare звернув увагу на новий патент компанії. У ньому повідомляється про голосового помічника, який буде допомагати геймерам проходити складні рівні. Програма буде збирати інформацію з інтернету, включаючи гайди, дивитися геймплей інших гравців, а потім надасть оптимальне рішення для досягнення мети.

Якщо вірити схематичним зображенням, гравцеві варто сказати щось на кшталт "PlayStation, як перемогти боса?", і система надасть підказку. Наприклад, штучний інтелект повідомляє, що 80% гравців перемогли боса, використовуючи ресурс "ікс" і пропонує одразу ж придбати його. Також інтелектуальний помічник може запропонувати використовувати певну зброю або екіпірування для вдалого проходження.

Поки рано стверджувати, що система з'явиться на PlayStation 5. Також слід зазначити, що це вже другий патент компанії, в якому йдеться про помічника зі штучним інтелектом.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все