Синю галочку верифікації та підписку Premium в Х тепер можна отримати безкоштовно – які умови

  • 6 апреля, 16:29
  • 3378
  • 0

У соцмережі Х додали нові умови, щоб отримати синю галочку. Її разом із підпискою на Premium можуть безплатно дати тому, хто має певну кількість підписників. Про це в Х написав власник соцмережі Ілон Маск.

Фактично для всіх користувачів Premium-версія платна: вона ділиться на три рівні Basic ($3 на місяць) Premium ($8 на місяць) і Premium+ ($16 на місяць). Платна підписка дає доступ до багатьох функцій, зокрема й додати синю галочку навпроти імені користувача.

Маск анонсував, що користувачі із понад 2500 підтверджених підписників безплатно отримають функції Premium. А тим, хто мають понад 5000 реальних підписників, безкоштовно підключать Premium+.

Після низка американських журналістів почали писати, що їх під’єднали до Premium-версій. Зокрема, репортери CNBC сказали, що отримали повідомлення про безкоштовні підписки як для «впливових членів спільноти на X». І поки неясно, як довго вони матимуть доступ і чи можна відмовитись від послуги.

Але не всі користувачі із захватом сприйняли цю ідею. «Це покарання за надто багато публікацій, – написала в Х старша кореспондентка Business Insider Кеті Нотопулос.

Відколи Маск зробив синю галочку платною у 2022 році, стало важче відділяти ботів від реальних користувачів. Оскільки верифікація стала доступною для всіх, вона перестала асоціюватися у спільноти з перевіреними чи популярними акаунтами, пише TechCrunch.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий