Slack запускає набір ШІ-функцій для корпоративних користувачів

  • 15 февраля, 07:00
  • 3785
  • 0

Робочий месенджер Slack запускає набір вбудованих функцій на основі штучного інтелекту як платне доповнення для користувачів корпоративного плану Slack Enterprise. Про це пише The Verge.

Завдяки ШІ зокрема можна буде надолужити непрочитані ланцюги повідомлень, у яких ви були позначені. Slack AI дозволяє побачити підсумок одразу всіх розмов та дізнатися, хто що сказав. Також є можливість зібрати підсумки розмов у каналах.

Зробити це можна натиснувши на піктограму зірочки у верхньому правому куті месенджера. Там можна вибрати: підсумувати непрочитані повідомлення; ті, що з’явилися за останній тиждень чи обраний проміжок часу. Ця функція має бути корисною для тих, хто щойно повернувся з відпустки чи лікарняного.

Slack AI також дозволить вам ставити запитання про конкретний проєкт, над яким ви працювали, чи політику компанії, якщо вони були згадані у Slack. Інструмент штучного інтелекту використовуватиме «релевантні повідомлення», щоби зібрати всі теми, які вас цікавлять.

Крім того, з’явилася нова функція дайджесту – для узагальнення та пріоритизації інформації. Вона пропонуватиме основні повідомлення з усіх каналів за вашим вибором. Slack також працює над вбудованою інтеграцією Einstein Copilot, чат-бота зі штучним інтелектом, який зможе писати повідомлення колегам замість вас.

Великі мовні моделі (LLM) ШІ розміщені безпосередньо в Slack, таким чином «дані клієнтів залишаються ізольованими». У компанії кажуть, що не використовуватимуть дані клієнтів для навчання ШІ. Наразі Slack AI доступний лише англійською мовою, незабаром з’явиться підтримка додаткових мов і планів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий