Спрощує життя. Google нарешті впровадить корисну функцію обміну паролями з близькими

  • 27 мая, 09:01
  • 3754
  • 0

Менеджер паролів Google тепер дозволяє ділитися паролями з найближчими людьми. Спільний доступ до паролів буде обмежений.

Передати пароль від облікового запису, що вимагає загального доступу (наприклад, сервісу, в якому дитина отримує свої домашні завдання), може бути проблематично. Спростити це завдання має нова функція, яку Google вперше анонсувала в лютому 2024 року в рамках Дня безпечного Інтернету і яка нарешті стала доступною з оновленням версії 24.20 сервісів Google Play у травні 2024 року, пише Android Authority.

«Завдяки цій новій функції, тепер ви можете безпечно ділитися своїми паролями зі своєю сімейною групою в Менеджері паролів Google. Коли ви ділитеся паролем, члени вашої родини отримають його копію в Менеджері паролів Google, готову до використання», – пояснює Google.

Загальний доступ до пароля суворо обмежений членами сімейної групи, тому вам потрібно буде створити її (інструкції можна знайти на відповідній сторінці підтримки Google) та додати будь-яких учасників, щоб використовувати її. Якщо ви маєте сімейну групу, у Менеджері паролів Google з'явиться кнопка «поділитися».


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий