Співзасновник monobank Гороховський поділився, хто для нього є прикладом у бізнесі й житті

  • 20 декабря, 21:49
  • 3798
  • 0

Співзасновник необанку monobank Олег Гороховський, який є прикладом для багатьох, поділився, хто для нього самого є взірцем у бізнесі та ставленні до людей.

«Для мене змінив світ»

Бізнесмен пояснив, що взірцем для себе він вважає промисловця Костянтина Єфименка. Він співзасновник компанії-виробника гальмівних виробів Tribo та фармацевтичної компанії Biopharma.

«Обожнюю те, як він глибоко розбирається і любить те, чим займається. Для мене це приклад сфокусованості на роботі», – зазначив Гороховський.

Також він назвав свою дружину. Для нього вона приклад того, як треба ставитися до людей, які тобі по-справжньому дорогі, емпатії та вміння забезпечити комфорт близьким.

Якщо говорити про світовий бізнес, то тут прикладом для Гороховського є Стів Джобс.

«Він створив своєрідну релігію, яка ставить на перше місце клієнта та його досвід. Саме цим Джобс для мене змінив світ», – підсумував бізнесмен.

Це краще за будь-що

Стіву Джобсу приписують фразу «Я б обміняв усі свої технології на зустріч із Сократом». Гороховський теж поділився, що на що він обміняв би свої.

« Розумію, наскільки це важливо для всіх, для нашої країни та для моєї сім’ї. Людина максимально ефективна, коли її нічого не відволікає від того, чим вона займається. Наразі пріоритет та фокус повинен бути на тому, щоб Україна перемогла. Якщо робота тебе відволікає від війни, кидай роботу», – сказав співзасновник monobank.


Теги: monobank
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи