Стартап SUITSME презентував Україну на конференції у Mobile World Congress. Це перша участь української делегації в заході

  • 7 марта, 18:23
  • 3897
  • 0

Команда SUITSME в складі української делегації презентувала свою однойменну fashion-гру на стартап-конференції 4 Years from Now (4YFN 2023). Захід відбувався з 27 лютого по 2 березня в Барселоні в межах Mobile World Congress (MWC) — найвпливовішої та найбільшої події в мобільній індустрії.


Команда SUITSME вперше пітчила свій продукт на події світового масштабу. До складу української делегації увійшли ще сім українських стартапів, які відібрала експертна комісія на публічному пітчингу:

  1. Numo ADHD — програма для підтримки та підвищення продуктивності для людей із синдромом порушення активності та уваги.
  2. Zeely — мобільний вебмагазин і розробник реклами на основі штучного інтелекту.
  3. XSight — мультиплеєр платформа доповнених пригод.
  4. Finmap — інструмент управління грошовими потоками для малого та середнього бізнесу.
  5. DeHealth — децентралізований додаток на основі штучного інтелекту та медичних даних.
  6. Vanongo — платформа, що діджиталізує процеси роздрібної доставки.
  7. Saldo Apps — фінтех-платформа для самозайнятих осіб і мікробізнесу.

«Мета SUITSME — створити ігрову фешн-платформу №1 у світі і ми з командою впевнено наближаємося до цієї амбітної цілі. Участь у 4YFN 2023 дала нам додаткове визнання нашого бренду, цінні відгуки про продукт, а також спілкування з потенційними партнерами. Ми презентували гру лідерам мобільної індустрії, та обмінялися досвідом з компаніями, які працюють у нашій ніші. Віримо, що завдяки участі в конференції нам точно вдасться зробити справді визначні речі в мобайлі та фешн-індустрії», — говорить CEO & Founder SUITSME Галина Єфремова.

Українська делегація вперше брала участь у стартап-конференції 4YFN. У 2023 році MWC Barcelona зібрала понад 88 тисяч відвідувачів з 202 країн. Конференція об’єднує всіх, хто працює у мобільній технологічній індустрії — операторів зв’язку, виробників пристроїв, творців застосунків, контент-креаторів тощо. Організатори події зосереджувалася на темах, пов’язаних із 5G, 6G, штучним інтелектом, цифровим здоров’ям і фінтехом. Учасниками стали стартапи, інвестори та технологічні компанії. Вони отримали змогу дізнатися про передові технології галузі, презентувати свої продукти та здобути нові ділові угоди. 


Теги: стартап
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все