Стартап Wild.Codes став переможцем Демо Дня акселераційної програми YEP і залучив $25 000

  • 18 июля, 14:00
  • 3721
  • 0

Український стартап-маркетплейс для ШІ-розробників Wild.Codes залучив $25 000 non-equity інвестицій від YEP Accelerator та UMAEF’s u.ventures. Компанія стала переможцем Демо Дня акселераційної програми YEP, про що розповів акселератор.

  1. За словами співзасновника та СЕО Wild.Codes Сергія Лаврінчука, виграні гроші планують витратити на тестування гіпотез, маркетинг і залучення нових клієнтів на американському ринку.
  2. Стартап брав участь в акселерації три місяці, протягом цього часу разом з менторами  працював над валідацією клієнтів, маркетинговою стратегією, побудовою лійки, юніт-економіки тощо.
  3. Як результат, повідомляють таке: команда отримала теплі знайомства з 40+ венчурними фондами з України, Європи та США, провела 15 індивідуальних зустрічей з інвесторами та відпрацювала свою оптимальну фандрейзинг-стратегію.
  4. Переможця цього Демо Дня обрало журі інвесторів з дев’яти фондів: Ukraine-Moldova American Enterprise Fund, SMOK Ventures, ZAS Ventures, SID Venture Partners, Angel One Fund, Vesna Capital, Geek Ventures, SMRK Ventures та Flyer One Ventures. 

З організацією Демо Дня і залученням венчурних фондів допомогло об’єднання Techosystem, до якого увійшов і Андрій Заікін, член правління Techosystem, CEO та засновник YEP.

Коли наступна програма

Команда акселератора планує відкрити набір для стартапів наступної когорти програми вже у вересні. Повідомляється, що YEP хоче збільшувати чеки інвестицій і залучати ще більше іноземних менторів та інвесторів, щоб допомогти українським стартапам.

Стартапи на стадії pre-seed, що мають команду з досвідом, хороший трекшн з наявними або потенційними клієнтами, зможуть отримати інвестиції, сказав Антон Ващук, керівник програми інновацій, освіти та підприємництва в Ukraine-Moldova American Enterprise Fund.

Акселератор стверджує, що випускники попередніх когорт залучили більше $2М інвестицій і за останній рік сумарно згенерували пайплайн на більше ніж $1,5M ARR.

Wild.Codes — це маркетплейс перевірених віддалених розробників ШІ для технологічних стартапів, яким потрібно розумно і швидко масштабувати свої команди. Заснували у 2015 році спершу як ІТ-аутсорсингову компанію, а у 2022 році перезапустилися.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий