Стартап з українським корінням залучив $ 60 млн інвестицій

  • 22 мая, 06:35
  • 4116
  • 0

Стартап People. ai, який розробляє платформу для відділу продажів на базі штучного інтелекту, залучив $ 60 млн інвестицій в серії С. 

Основним інвестором виступив венчурний фонд ICONIQ Capital. ЗМІ писали, що його учасником, зокрема, є засновник Facebook Марк Цукерберг.

У стартап також інвестували Andreessen Horowitz, Lightspeed Venture Partners, GGV Capital і Y Combinator. Партнер ICONIQ Capital Уілл Гріффіт стане членом ради директорів People.ai.

Засновник і гендиректор стартапу Олег Рогінський назвав цей раунд інвестицій «важливою віхою в досягненні нашого бачення роботи майбутнього». 

Компанія анонсувала свій новий продукт The Wire, який також заснований на штучному інтелекті. Він буде «надавати дієві ідеї командам, які працюють з клієнтами».

«Сьогодні ми виводимо People.ai на новий рівень завдяки штучному інтелекту, який надає клієнтоорієнтованим командам простий, персоналізований набір дій, заснований на поточних, історичних і галузевих даних, які допоможуть збільшити дохід. З The Wire кожен ваш робочий день буде найпродуктивнішим», - заявив Рогінський.

Стартап People.ai з'явився в 2016 році. Його заснував українець Олег Рогінський, який народився в Дніпрі. Розроблена компанією платформа допомагає підвищувати продуктивність команд, які займаються продажами і маркетингом. У 2018 році виручка компанії виросла в п'ять разів. Її послугами користуються такі компанії як Red Hat, Lyft, Zoom, New Relic, Splunk і інші.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все