Стартапи-переможці Pitch Day отримали 25000$ та 50000$

  • 14 июля, 09:57
  • 4228
  • 0

23 червня та 3 липня відбулися сьомий та восьмий пітчі відповідно, організовані Українським фондом стартапів (Ukrainian Startup Fund). Свої ідеї презентували 19 стартапів. 

Стартапи на етапі pre-seed (грант 25000 доларів)

JOOLI

Jooli

Додаток для контент-маркетологів та піар-спеціалістів сфокусований на малих та середніх SaaS компаніях, який економить до 5 годин роботи на тиждень, та вдвічі збільшує ефективніть комунікацій. JOOLI у реальному часі аналізує активність компанії та конкурентів в основних каналах комунікації такого типу бізнесу та стисло повідомляє про вихід новин ринку та конкурентів.

IZIVIZ

IZIVIZ

Дрон для безпечного, легкого та ефективного візуального інспектування.

Elomia

Elomia

Додаток з віртуальним другом-психологом, що слухає, розуміє та надає психологічну допомогу людям з депресією та тривогою.

RunAn

Спортивний трекер, який дозволяє знизити травматичність та підвищити ефективність бігу, за рахунок контролю техніки бігу.

Bicovery

Bicovery

 Моніторинг психічного та фізичного стану біполярної людини в реальному часі та вчасні повідомлення про наближення епізодів за допомогою Machine Learning технологій.

Gymcerebrum

Gymcerebrum

 Платформа штучного інтелекту з унікальним комп’ютерним зором, яка буде функціонувати на території фітнес-клубу як віртуальний тренер.

Стартапи на етапі seed (грант 50000 доларів)

Neverdark

Neverdark

Камін зі справжнім полум’ям для будь-якої квартири.

Ревізіон

Ревізіон

Сервіс зворотнього зв’язку та NPS. Платформа дозволяє повертати існуючих та залучати нових Клієнтів. Формувати позитивну репутацію бренду завдяки ефективної системи зворотного зв’язку в кожній точці контакту з Клієнтом.

Upswot

Підвищення ефективності продажів спрямованих на МСБ з безперервним моніторингом та інсайтами з 117 альтернативних джерел даних.


Основними критеріями оцінки pre-seed проектів є: команда, ринок, технологія, ідея, стратегія. Основними критеріями оцінки seed проектів є: команда, ринок, технологія, продукт, стратегія. Повні записи сьомого та восьмого пітчів можна подивитися на нашому офіційному ютуб-каналі за лінком.



Теги: стартап
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все