Стиль Epic Games. TikTok почав уклонятися від комісії App Store

  • 2 мая, 09:02
  • 1934
  • 0

Деякі користувачі TikTok почали пропонувати купувати внутрішню валюту платформи в обхід App Store. Про таку поведінку Apple заявила розробникам Fortnite.

Співзасновник додатків Sendit Девід Теслер опублікував у X (Twitter) кілька скріншотів, які демонструють, що деякі користувачі iOS TikTok пропонують купувати монети TikTok через платформу веб-сайту, щоб заощадити близько 25% за допомогою більш низької комісії за сторонні послуги. Альтернативна платіжна функція доступна лише у вибраній групі користувачів TikTok. Є припущення, що пропозиція діє для клієнтів, які зазвичай купують значну кількість монет. Варіанти монет змінюються від упаковок по 20 монет до нестандартних наборів з невизначеною «більшою кількістю».

Натисніть посилання з пропозицією, щоб спробувати новий спосіб оплати, відкриває вбудований веб-переглядач, де користувачі можуть отримати доступ до таких варіантів оплати, як Apple Pay, PayPal або кредитні/дебетові карти, щоб отримати доступ до комісії App Store. У той же час на сторінці підтримки TikTok не згадується про можливість купувати монети TikTok через веб-сайт, тільки через App Store і Google Play, відзначає The Verge.

Попити надіслати користувачам до альтернативних способів оплати в разі втрати плати комісії стали причиною, чому Apple почала боротьбу з розробником гри Fortnite Epic Games. Також Apple перешкоджала тому, щоб Spotify розмістив подібні посилання у своєму додатку, з-за чого компанія була оштрафована ЄС на 2 мільярди доларів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все