Техногіганти закликають розробників адаптуватися до великих екранів

  • 19 мая, 15:57
  • 3913
  • 0

Здається, що в майбутньому смартфони з великими екранами стануть більш доступними і популярними, і це вже було заявлено Samsung, а зараз - OPPO, vivo та Xiaomi.

Члени Gold Standard Alliance (OPPO, vivo, Xiaomi) спільно випустили заяву про адаптацію до великих екранів, закликаючи розробників Android зміцнити адаптацію додатків до пристроїв з великими екранами, такими як планшети та смартфони зі складаними екранами.

Із змісту повідомлень різних виробників видно, що вони сподіваються уникнути наступних проблем під час адаптації своїх додатків до великих екранів:

  1. Виникнення помилок програми, чорних екранів тощо при перемиканні між горизонтальним та вертикальним режимами екрана.
  2. Невпорядкований макет сторінки програми, відображення лише частини вмісту, накладення вмісту декількох сторінок або сторінок першого рівня, а також розміри елементів керування, які не відповідають.
  3. Неможливість використовувати основні функції програми, такі як розпізнавання обличчя, функції оплати та синхронізація даних.
  4. Багато скарг користувачів на збої роботи програми.

Згідно з оголошенням, якщо до 31 липня додаток все ще має зазначені проблеми, платформа вживатиме заходів, включаючи "нагадування для пошукових тегів" та "нагадування червоним текстом на сторінках додатків".

Xiaomi, OPPO та vivo також заявили, що надаватимуть безкоштовну допомогу розробникам, надаватимуть інструкції з адаптаці, а також прискорять адаптацію додатків до пристроїв з великим екраном. 


Теги: розробка
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все