Telegram веде переговори з Кабміном про відкриття офісу в Україні — ЗМІ

  • 28 ноября, 11:45
  • 4771
  • 0

Компанія Telegram, засновником якої є Павло Дуров, не проти відкрити офіс в Україні, пише The Page. За словами джерела видання в уряді, зараз саме тривають переговори з Кабміном. Остання зустріч, що планувалася на 21 листопада, мала відбутися між двома чиновниками і віцепрезидентом Telegram.

Про плани месенджера відкрити представництво в Україні чув і віцепрем'єр-міністр України, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

 «Дуров хоче відкрити для себе український ринок, і все для цього зараз буде робити», — заявив він в інтерв'ю The Page. Але жодних подробиць не повідомив.

Видання звернулося із цим питанням до міністра кабінету міністрів Дмитра Дубілета, але він поки відмовився це коментувати.

The Page також відправили запит у Telegram, але на момент публікації матеріалу  їм не відповіли. Відомо, що раніше представники компанії вже приїздили в Україну кілька разів у попередні роки, розглядаючи можливість відкриття офісу в Києві, розповіло джерело у великій IT-компанії.

Ще одне джерело The Page, знайоме з ситуацією, переконане: швидше за все, Telegram може зайти в Україну вже у 2020 році, бо взимку велика частина команди Telegram зазвичай працює з ОАЕ.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, що Павло Дуров закликав користувачів видалити додаток WhatsApp.


Теги: telegram
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все