Telegram запустив Grams Wallet: як користуватись гаманцем

  • 10 октября, 07:49
  • 3957
  • 0

Telegram запустив Grams Wallet: як користуватись гаманцем

Популярний месенджер Telegram зробив доступним для користувачів користування гаманцем Grams Wallet. Також там розповіли, як користуватись цією платіжною системою. 

Ці правила опубліковані на сайті Telegram.

Як розповіли в компанії, гаманець буде доступний як в окремому додатку, так і всередині Telegram. При чому користувачі, яким немає 18 років, не матимуть доступу до гаманця.

Важливо! Якщо користувач втратить доступ до гаманця, то адміністрація не зможе відновити обліковий запис. Крім того, компанія не нестиме відповідальність за будь-які збитки користувача, що перевищують 10 доларів.

Месенджер також може в будь-який час без причини призупинити або відключити обліковий запис користувача, при чому причину пояснювати не будуть.

Усі транзакції гаманця будуть перевірятися і записуватися у криптовалюті блокчейн. При цьому компанія також заперечує контроль над блокчейном Telegram Open Network (TON).

У правилах користування зазначено, що треті особи зможуть надавати свої послуги і контент, пов'язаний з гаманцем. Але відповідальність за збитки та шкоду Telegram нести не буде. Там наголошують, що використання блокчейну TON здійснюється на свій страх і ризик.

Що відомо про Grams Wallet? Це криптогаманець для зберігання криптовалюти і захисту даних. При цьому у ньому можна зберігати не тільки коін платформи TON, а й інші криптомонети.
Головна специфіка гаманця – подвійне шифрування, яке забезпечить високу надійність та анонімність проведених операцій. Проте за проведення транзакцій з монетами інших криптовалют потрібно буде платити невелику комісію.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все