Threads Цукерберга має 175 мільйонів активних користувачів щомісяця

  • 5 июля, 14:00
  • 3701
  • 0

Соцмережа Threads досягнула 175 мільйонів активних користувачів та демонструє зростання. Про це сказав СЕО материнської компанії Meta Марк Цукерберг напередодні річниці існування мережі, пише The Verge.

  1. На відміну від Facebook, WhatsApp та Instagram, Meta не ділиться щоденною кількістю користувачів. Це свідчить про те, що Threads все ще отримує багато випадкового трафіку від непостійних користувачів, стверджує видання.
  2. За інформацією співробітників компанії, значна частина зростання застосунку все ще відбувається завдяки просуванню в Instagram. 
  3. За оцінкою The Verge, 175 мільйонів — непогана цифра, враховуючи значний список невдалих експериментів Meta. 
  4. На думку Цукерберга, Threads має усі шанси стати наступною соцмережею компанії з мільярдною аудиторією.
  5. Для цього Meta зосередилася на ринках, де, на їхню думку, є можливість відвоювати більшу частку ринку в X Ілона Маска. Наприклад, у Японії.
  6. Наразі Threads все ще залишається збитковим у фінансовому плані. Керівництво компанії роздумує над тим, щоб увімкнути рекламу в соцмережі наступного року, хоча точно ще не вирішили.

Водночас X Маска, згідно з даними Statista, має 335 активних користувачів щомісяця. Однак кількість щоденних користувачів X після придбання Ілоном Маском знижується.

Текстову платформу Threads запустили 5 липня 2023 року, соцмережа багато в чому копіює Х Ілона Маска. Через це компанія Маска навіть погрожувала судом.

Юрист тоді ще Twitter Алекс Спіро надіслав листа генеральному директору Meta Марку Цукербергу, звинувативши в «систематичному, навмисному та незаконному привласненні комерційної таємниці Twitter та іншої інтелектуальної власності».


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий