Третя частина The Last of Us у процесі розробки – ймовірно, доведеться чекати 10 років

  • 6 февраля, 08:16
  • 3737
  • 0

Один з творців гри The Last of Us повідомив, що працює над новим продовженням, пише Business Insider. Але, ймовірно, доведеться чекати десять років, щоб в неї зіграти.

Чому так довго?

  1. Творцеві гри потрібно знайти хорошу ідею для історії.
  2. Він хоче, щоб вона була такою ж цікавою, як і перші дві частини.

У документальному фільмі, присвяченому створенню останньої гри, співавтор Ніл Дракманн розповів, що в нього вже є концепція для продовження.

«У мене немає сюжету, але я маю концепцію, яка, на мій погляд, така захоплива, як перша та друга частини. Вона самостійна і водночас має загальний зв’язок для всіх трьох, – сказав Дракманн у документальному фільмі. — Тому, здається, що є ще одна глава цієї історії».

Дракманн визнав, що важко було розробити ідею для третьої гри після того, як перші дві слідували темам «безумовної любові» та «прагненню до справедливості» відповідно.

Що варто знати?

Гра популярна не тільки серед геймерів, вона стала відомою на весь світ після того, як HBO минулого року адаптувала її під серіал.

Він приніс Педро Паскалю та Беллі Рамзі номінації на «Золотий глобус» та премію «Еммі». Також була відзначена нагородами гра Ніка Оффермана.

Ігри та серіал розповідають історію підлітки Еллі та її вітчима Джоела, які мандрують зараженими зомбі Сполученими Штатами після грибного апокаліпсиса.

Перша гра The Last of Us вийшла у 2013 році, а друга – у 2020 році. Виробництво другого сезону телесеріалу має розпочатись цього місяця, а вийти на екрани – приблизно у 2025 році.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий