Truist уклала партнерство з IBM задля розвитку квантових обчислень у банківській сфері

  • 18 июля, 04:14
  • 3706
  • 0

Truist Financial Corp стає учасником програми Quantum Accelerator, тоді як IBM запрошено приєднатись до програми Innovator in Residence, що реалізується банком. Ця співпраця спрямована на розробку технологічних інновацій у банківському секторі та дослідження можливостей використання квантових обчислень в цій галузі, повідомляє пресслужба IBM.

Truist уклала угоду про участь у програмі IBM Quantum Accelerator з метою розширення своєї внутрішньої експертизи в галузі квантових обчислень та підготовки до використання майбутнього потенціалу цієї технології.

В рамках цієї угоди Truist отримає доступ до передових систем квантових обчислень від IBM, а також значного фахового знання та ресурсів для їх впровадження. Команда IBM працюватиме спільно з командою Truist над розробкою квантових систем та вивченням можливостей використання цієї технології у сценаріях споживчого банкінгу, щоб зрозуміти, як вона може бути корисною для Truist і їх клієнтів.

"Ця співпраця з IBM є відображенням нашого прагнення інвестувати в нові технології для досягнення нашої мети — надихати і будувати краще життя, — сказав Скотт Кейс, директор з інформаційних технологій Truist. — Квантові обчислення мають потенціал трансформувати те, як ми здійснюємо банківські операції та вирішуємо складні проблеми. IBM є лідером у галузі квантових обчислень, і їхня співпраця та досвід будуть безцінними для того, щоб ми могли максимально ефективно використовувати ці нові технології».

Згідно з доповіддю "Квантове десятиліття" від Інституту цінності бізнесу IBM, фінансові установи по всьому світу повинні бути готовими до радикальних змін, які наступають внаслідок експоненційного зростання потужності квантових обчислень.

«Далекоглядні фінансові установи активно вивчають можливості застосування квантових обчислень у реальному світі. Забезпечення доступу до квантових технологій, досвіду і талантів має бути важливим елементом будь-якої стратегії архітектури підприємства сьогодні, — сказав Джон Дуігенан.

Засновуючись на довгостроковій співпраці, IBM приєднається до програми Innovators in Residence від Truist, ставши одним із резидентів. Ця програма об'єднує технологічних гігантів та стартапи в Інноваційно-технологічному центрі Truist з метою створення сприятливого середовища для дослідження новітніх фінансових технологій. У рамках цього співробітництва, IBM встановить на місці спеціальні команди з фаховим досвідом та поділиться своїми знаннями щодо нових платіжних технологій, операційної стійкості, штучного інтелекту, автоматизації, а також трансформації бізнес-процесів та операційних процедур.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи