Twitter ділитиме дохід від реклами з авторами контенту

  • 14 июля, 12:57
  • 3720
  • 0

Twitter розпочав програму, за якою автори популярних твітів можуть отримувати частину доходу, заробленого з реклами, які відображаються у відповідях до їх публікацій. Участь у цій програмі відкрита для передплатників Twitter Blue, чиї твіти набрали понад 5 мільйонів переглядів щомісячно протягом останніх трьох місяців.

У першому етапі виплат користувачам буде виділено загальну суму в $5 мільйонів. Виплати розпочнуться з лютого, коли Маск вперше оголосив про цю програму стимулювання для користувачів платформи. Гроші будуть перераховуватися учасникам програми через платіжну систему Stripe.

Відомо, що деякі популярні користувачі Twitter можуть отримати значні суми в рамках цієї програми. Наприклад, письменник Браян Крассенштейн, який має близько 750 тисяч передплатників, повідомив про отримання виплати в розмірі $24 305. Політичний коментатор Бенні Джонсон, у якого є 1,7 мільйона передплатників, також поділився, що отримав виплату у розмірі $9 546.

Зараз точний спосіб розрахунку розміру виплати не відомий. Користувач Twitter Ешлі Сент-Клер, у якої є 710 тисяч передплатників, отримала виплату у розмірі $7153. Вона розрахувала, що її твіти отримали приблизно 840 мільйонів переглядів з лютого по липень. Якщо ці дані є достовірними, то Twitter заплатив їй $0,0085 за тисячу переглядів або $8,52 за мільйон переглядів.


Теги: twitter маск
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи