Twitter перезапустить API з трьома рівнями доступу: безкоштовним, базовим та корпоративним

  • 31 марта, 15:11
  • 3831
  • 0

Адміністрація Twitter розкрила нову цінову політику щодо API. Платформа запропонує три рівні доступу: безкоштовний варіант, призначений в основному для публікуючих контент ботів, базовий за $100 на місяць і дорожчий корпоративний тариф з індивідуальним ціноутворенням.

Компанія зазначила, що протягом найближчих 30 днів відключить колишні версії API, у тому числі Standard (версія 1.1), Essential та Elevated (версія 2), а також Premium. Нові тарифи набагато менш вигідні, ніж пропоновані раніше умови. Безкоштовний варіант призначений для тестування API та додатків для публікації твітів – не більше 1500 на місяць.

Базовий тариф адресований «аматорам та студентам», яким доведеться платити $100 на місяць. За ці гроші на місяць доступна публікація до 3000 твітів від одного користувача та до 50 000 твітів від однієї програми, а також запити на читання 10 000 твітів.

Розробники з потребою у більшому обсязі даних повинні подавати заявки на корпоративний доступ – це задоволення, за інформацією TechCrunch, коштуватиме $42 000 на місяць.

Twitter також «вишукує нові способи» попрацювати з академічною спільнотою, але поки що жодних конкретних пропозицій від компанії не було.

Вченим запропонували на загальних підставах оформити безкоштовну, базову чи корпоративну підписку - на практиці перші дві для вчених можуть бути марними, а остання виявиться надто дорогою.


Теги: twitter api
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все