Twitter виправив критичну уразливість в додатку для Android

  • 22 декабря, 11:41
  • 4438
  • 0

Сьогодні Twitter розіслав повідомлення всім користувачам Android. У них є підтвердження, що компанія виправила критичну уразливість в додатку, яка могла розкрити інформацію про обліковий запис. У блозі компанії сказано, що вона не знайшла доказів навмисного використання уразливості. Але було вирішено проінформувати користувачів електронною поштою та розіслати інструкції користувачам. А також було випущено оновлення для додатка Android.

Нещодавно ми виправили уразливість в Twitter для Android, яка могла дозволити бачити непублічну інформацію про обліковий запис або контролювати ваш обліковий запис, тобто відправляти твіти або особисті повідомлення. До виправлення, завдяки складному процесу, що містить вставку шкідливого коду в обмежені області додатка, зловмисник міг отримати доступ до інформації. Наприклад, до особистих повідомлень, твітів, інформації про місцезнаходження тощо. У нас немає доказів того, що шкідливий код був вставлений в додаток або що ця вразливість використовувалася, але ми не можемо бути повністю впевнені, тому ми проявляємо особливу обережність.

Twitter

Компанія також зазначила, що не було виявлено жодних доказів уразливості на інших платформах, включаючи iOS. Якщо ви отримали електронного листа від Twitter і скептично ставитеся до інформації про ваш обліковий запис, ви можете звернутися в Управління захисту даних, щоб запросити інформацію про безпеку вашого профілю.


Теги: twitter
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все